Hoe benut jij kansen met AI en welke data heb je nodig?
Masterclass

Hoe benut jij kansen met AI en welke data heb je nodig?

Spreker: Arie Hakemulder
Bedrijf: Ductus ICT
Locatie: Sprekersruimte 2

Het nieuws

Rabobank voert tijdelijke AI-Stop in
(https://www.ziptone.nl/rabobank-tijdelijke-ai-stop/)

Veel bedrijven hebben moeite om bij te blijven op het gebied van technologische ontwikkelingen. Het is lastig te beoordelen welke digitale waarde die hebben voor hun bedrijf of organisatie. Kunstmatige Intelligentie (AI) zit in een ongekende stroomversnelling en zowel positieve als negatieve publicaties vliegen je om de oren. Wat betekenen die ontwikkelingen nou werkelijk voor jou en wat niet?

Het doel

Arie Hakemulder neemt je mee in een effectieve aanpak om vanuit jouw bedrijfsstrategie te bepalen hoe je AI zinvol kan inzetten en welke data je nodig hebt voor intelligente inzichten. Met die inzichten beheer en bestuur je jouw bedrijf slim, flexibel, effectief en betrouwbaar. Zo is op elk moment van de dag inzichtelijk of je op koers blijft naar het behalen van jouw strategische doelen.

Over Arie

Arie adviseert en begeleidt klanten op de route naar hun digitale toekomst. Hij is een zeer ervaren en deskundige business consultant en is eigenaar van Ductus ICT.

Met zijn gecombineerde kennis van bedrijfskunde en bedrijfsinformatie legt hij snel en effectief het optimale verband tussen mensen, processen, technologie en data.

Hij geeft inzicht in waar je nu staat en hoe je jouw bedrijf digitaal “fit-for-the-future” maakt.

Door zijn aanpak en ervaring is Arie in staat mensen en organisatie in beweging te krijgen in de juiste richting. “Samen de kar trekken in plaats van touwtrekken” is zijn motto.

arie-hakemulder

Wat krijg je?

Tijdens deze masterclass worden praktijkvoorbeelden gebruikt om de valkuilen, dilemma’s en oplossingen op het gebied van AI-technologie en databeheer inzichtelijk te maken.

Je krijgt de antwoorden op vragen welke digitale technologie, in welke situaties en op welke manier voor jouw bedrijf toepasbaar is en hoe je daarvoor de juiste data moet verzamelen, beheren en delen.

Ductus ICT bied je voor EUR 3.000,-een nulmeting aan. Daarvoor wordt je huidige digitale status getoetst aan je bedrijfsdoelen en ontvang je een advies op maat voor een optimale digitale strategie naar de toekomst.

Digitaliseringsvoucher

Deelnemers aan de Masterclasses kunnen een Digitaliseringsvoucher van Boost Your Digital Business aanvragen waarmee maximaal 50% van de kosten voor hulp of advies bij jouw digitaliseringstraject worden vergoed (max. €1.500,-). Let op, voor de vouchers geldt: op=op.

De vouchers zijn bedoeld voor ondernemingen tot 250 werknemers (geen ZZP) uit de gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem. Lees de complete voorwaarden op de website van gemeente Alphen aan den Rijn.

Pak je kans
Schrijf nu in om de potentie van innovatieve technologie voor jouw bedrijf te doorzien en te benutten!

Reserveer je plek