Programma
Digital Boost: Mastering the Digital Era

Programma

Hét digitaliseringscongres voor ondernemers, bestuurders en professionals
Keynote: Remy Gieling
Masterclasses
Digitaliseringsvouchers

Over het programma

Haal je kennis over digitale innovatie op tijdens Digital Boost: Mastering the Digital Era, een uniek evenement voor ondernemers, bestuurders en professionals. Of je nu niet kunt ophouden over digitale vooruitgang of juist op zoek bent naar manieren om digitaal te groeien, dit is jouw kans!

Geen ondernemer, bestuurder of professional maar wel geïnteresseerd? Voel je niet bezwaard om je ook aan te melden.

Kansen en uitdagingen

De wereldwijde verschuiving naar digitalisering maakt dit evenement onmisbaar. Het biedt niet alleen kansen, maar ook antwoorden op toekomstige uitdagingen. Begrijpelijk, en daarom slaan AlphenDigitaal en Boost Your Digital Business de handen ineen op 1 november 2023. Dit baanbrekende event brengt 150 gelijkgestemde ondernemers, bestuurders en professionals samen voor inspirerende Masterclasses en verrijkende break-outsessies.

Keynote van Remy Gieling

Tijdens het evenement deelt Remy Gieling zijn inzichten als oprichter van ai.nl. En digitalisering. Remy is bekend als voormalig hoofdredacteur van MT/Sprout en RTLZ. Als dagvoorzitter, spreker en podcast-host spreekt Remy dagelijks met vernieuwers en experts over technologische ontwikkelingen. Mis deze kans niet om jouw digitale koers te versterken!

De organisatie

Digital Boost 2023 wordt georganiseerd in samenwerking met Gemeente Alphen aan den Rijn, Gemeente Kaag en Braassem, Gemeente Nieuwkoop, VNO-NCW West, VOA, OVKB, VON en EDBA en is onderdeel van het Boost Your Digital Business programma. Dit programma richt zich op het stimuleren van het MKB in de Rijn- en Veenstreek om aan de slag te gaan met digitalisering en met Nederland mee te groeien naar de toekomst.

Programma

14.30 – 14:45 uur: Inloop deelnemers
14:45 – 16.00 uur: Start Digitale Masterclasses in break-outsessies
16.45 – 17:30 uur: Remy Gieling
17.30 – 18.30 uur: Netwerk borrel

Locatie

Parkrestaurant Avifauna, Hoorn 65X, Alphen aan den Rijn