SEO, zoekwoorden en gevonden worden in Google
Masterclass

SEO, zoekwoorden en gevonden worden in Google

Spreker: Eric Bakker
Bedrijf: IQ Leads
Locatie: Sprekersruimte 2

Heb je ooit je afgevraagd hoe je jouw website bovenaan de Google-zoekresultaten kunt krijgen? Of wil je meer verkeer naar je website genereren en je online aanwezigheid versterken? Dan is mijn masterclass over SEO, zoekwoorden en het rangschikken in Google iets voor jou!

In deze masterclass gaan we dieper in op de geheimen van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en ontdekken we hoe je de juiste zoekwoorden kunt vinden om je doelgroep te bereiken. We zullen praktische strategieën bespreken en tips delen waarmee je jouw website naar de top van Google kunt stuwen. Ik zal voorbeelden geven aan de hand van mijn eigen webshop muselet.nl

 

Of je nu ondernemer, marketeer, blogger of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van SEO, deze masterclass is voor iedereen. Samen gaan we aan de slag om jouw online aanwezigheid te verbeteren en je te helpen opvallen in de overvolle digitale wereld.

Mis deze kans niet om jezelf te empoweren en meer te leren over SEO en hoe je jouw website kunt laten stralen in de zoekresultaten van Google. Schrijf je vandaag nog in voor mijn masterclass en laten we samen de weg naar online succes verkennen!

Ik kijk ernaar uit om je daar te zien en al je vragen te beantwoorden. Laten we samen groeien en de wereld van SEO veroveren!

Over Eric

Eric Bakker is eigenaar van online marketing bureau IQ Leads in Alphen aan den Rijn. IQ Leads is gespecialiseerd om van jouw site een verdienmodel te maken. MeT SEO, Google Ads, Facebook en of web development zorgen wij er voor dat jouw website bovenaan in Google komt te staan met relevante zoekwoorden. Die woorden die jouw klanten gebruiken.

Website: www.iq-leads.nl

Eric-bakker

Wat krijg je?

Speciaal voor deze masterclass hebben we een drietal pakketten gemaakt waarmee jij recht hebt op de digitaliseringsvoucher waarmee maximaal 50% of 1500 euro wordt vergoed van jouw digitaliseringstraject.

Pakket vindbaar in Google

Naast het zoekwoorden onderzoek, kijken we ook naar de woorden die je concurrentie bekijkt en maken we een audit van je huidige site. We kijken naar de markt en je krijgt advies hoe de markt en dus jouw klant kijkt naar jouw website.

Output
: Je krijgt het zoekwoorden onderzoek, de website audit en een begroting om de zaken uit de audit te verbeteren mee naar huis.

Investering: 3000 euro, waarvan je 1500 euro subsidie krijgt

Pakket nieuwe WordPress website

Op basis van een fris design en een Google proof CMS (WordPress) bouwen wij jouwe nieuwe website en hosten wij dit het eerste jaar. Wij vullen de website met de door jouw aangeleverde tekst en afbeeldingen, verzorgen alle benodigde Google accounts en richten dit direct voor je in.

Output: Een WordPress website waarmee je jouw product of dienst kan aanbieden.

Investering: 5500 euro, waarvan je 1500 euro subsidie krijgt

Google Ads beginnerspakket

Speciaal voor die ondernemer die nog niet met advertenties is bezig geweest, maar ook voor die ondernemer die net een nieuwe website heeft. Hoe krijg je Google zover dat hij je website direct indexeert? Door hem te betalen! Met Google Ads dwing je Google om wat van je website te vinden.

Output
: We richten het Google account in, gebruikend makend van het door ons uit te voeren zoekwoorden onderzoek en zorgen 3 maanden voor optimalisatie van het account. Jij betaald alleen de advertentiekosten .

Investering
: 3750 euro, waarvan je 1500 euro subsidie krijgt , waarmee we je website in Google in de
top positioneren.

Prijzen zijn exclusief btw.

Digitaliseringsvoucher

Deelnemers aan de Masterclasses kunnen een Digitaliseringsvoucher van Boost Your Digital Business aanvragen waarmee maximaal 50% van de kosten voor hulp of advies bij jouw digitaliseringstraject worden vergoed (max. €1.500,-). Let op, voor de vouchers geldt: op=op.

De vouchers zijn bedoeld voor ondernemingen tot 250 werknemers (geen ZZP) uit de gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem. Lees de complete voorwaarden op de website van gemeente Alphen aan den Rijn.