Een one-size-fits-all werkplek volstaat niet meer.
Masterclass

Een one-size-fits-all werkplek volstaat niet meer.

Spreker: Rob van Leeuwen en Peter Vos
Bedrijf: lemontree
Locatie: Sprekersruimte 2

Hoe ziet een digitale werkplek eruit?

Termen als ‘Moderne werkplek’ en ‘Hybride werken’ vliegen met grote regelmaat door de media. Maar hoe ziet nou concreet een digitale werkplek eruit als je al die informatie samenpakt? Lemontree laat je graag zien hoe je merkbeleving, persoonlijke betrokkenheid, veiligheid en social engagement samenbrengt op een hele persoonlijke werkplek.

Hun motto: alles draait om de User Experience. De werkplek anno 2023 gaat niet alleen over de techniek. Zaken als veiligheid, gemak, fun en sociale betrokkenheid zijn minstens zo belangrijk. Om een goede user experience te bieden aan ieder individu, volstaat een one-size-fits-all werkplek niet meer.

 

Over Rob en Peter

Deze inspirerende masterclass wordt aangevoerd door Rob van Leeuwen (IT-adviseur) en Peter Vos (Chief Marketing Officer).

Rob heeft een indrukwekkende achtergrond als adviseur in IT-diensten bij een groot aantal spraakmakende klanten. Hij begeleidt bedrijven naar een IT-omgeving die past bij de ambitie en missie van bedrijven.

Peter heeft een achtergrond in business consultancy bij technologiebedrijven en houdt zich veel bezig met merkbeleving en customer experience. Onderwerpen die bij veel bedrijven veel beter uitgedragen kunnen worden op de werkplek.

Samen nemen deze mannen je mee in de wereld van de moderne werkplek, waarbij social engagement, merkbeleving en informatievoorziening centraal staan.

Website: www.lemontree.nl

Wat krijg je?

Lemontree denkt graag met je mee hoe de werkplek binnen jouw organisatie kan verbeteren. Daarbij kijken we niet alleen naar de technische inrichting en beheer, maar zeker ook naar beveiliging, eenvoud, eenduidigheid, merkbeleving en relevantie van de werkplek.

Wil jij een eerste stap zetten richting een moderne IT werkplek? Schrijf je dan snel in voor deze inspirerende masterclass. Het aantal plekken is namelijk beperkt. Na de masterclass kun je met de Digitaliseringsvoucher concrete vervolgstappen zetten.

Digitaliseringsvoucher

Deelnemers aan de Masterclasses kunnen een Digitaliseringsvoucher van Boost Your Digital Business aanvragen waarmee maximaal 50% van de kosten voor hulp of advies bij jouw digitaliseringstraject worden vergoed (max. €1.500,-). Let op, voor de vouchers geldt: op=op.

De vouchers zijn bedoeld voor ondernemingen tot 250 werknemers (geen ZZP) uit de gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem. Lees de complete voorwaarden op de website van gemeente Alphen aan den Rijn.