Breng de power van AI naar je eigen site (of software)
Masterclass

Breng de power van AI naar je eigen site (of software)

Spreker: Jerom Kok
Bedrijf: Savvy.codes
Locatie: Sprekersruimte 2

GTP 4 inzetten voor de verfijning van jouw website

Eigenaar Jerom Kok van Savvy.codes (maatwerk softwarebureau) deelt graag zijn geheimen om kunstmatige intelligentie (GPT 4) in te zetten voor de verfijning van jouw website. Met zijn begeleiding kun je niet alleen je site aanzienlijk verbeteren, maar ook de gebruiksvriendelijkheid en toegankelijkheid optimaliseren, terwijl je tegelijkertijd de conversiepercentages omhoog stuwt.

Jerom laat je tijdens de Masterclass zien hoe je:

  • AI kan trainen op je eigen site data.
  • getrainde AI kan inzetten om SEO te optimaliseren.
  • getrainde AI kan inzetten om bezoekers vraaggestuurd sneller en beter te helpen.
  • getrainde AI kan inzetten om bezoekers extra prikkelen op jouw services of producten.

Transformeer je online aanwezigheid met de power van AI.

Schrijf je nu in voor de Masterclass: ‘Breng de power van AI naar je eigen site (of software)’.

Over Jerom

Jerom Kok is eigenaar bij Savvy.codes uit Alphen aan den Rijn.

Savvy.codes is gespecialiseerd in de ontwikkeling maatwerksoftware oplossing en werkt voor bekende klanten zoals de gemeente Amsterdam, Rijkswaterstaat en Rotterdam. Maar ook voor start-ups en MKB klanten zoals Tappan, RECO, Lessenplan, Bookground en Caring Fieldmarketing.

Website: savvy.codes

jerom-kok-savvy-codes

Wat krijg je?

Wij maken voor jou een AI-chatbot op basis van het bekende GPT-4 model van OpenAI, dat specifiek is getraind op de data die op jouw site aanwezig is. Dit betekent dat het kan helpen met acquisitie, klantenservice, productaanbevelingen, en nog veel meer. Onze AI-chatbot is in staat om natuurlijke gesprekken te voeren met jouw websitebezoekers, waardoor je de interactie met je klanten kunt verbeteren en hun vragen kunt beantwoorden, zelfs buiten kantooruren.

Investering: De kosten voor de AI chatbot zijn éénmalig € 3750,00 voor de implementatie en maandelijks € 25,00 plus de kosten voor het gebruik van GPT-4 (https://openai.com/pricing – we gebruiken je eigen account, zo kom je niet voor verrassingen te staan).

Maatwerk nodig?

Ook bieden we maatwerkoplossingen, zoals softwareontwikkeling, website-ontwerp en -ontwikkeling, API-koppelingen en hosting van je site of software. We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft, en daarom gaan we graag met je in gesprek om te bespreken hoe we specifiek aan jouw wensen kunnen voldoen. Ons team van ervaren ontwikkelaars en technische experts staat klaar om samen met jou de perfecte oplossing te creëren. Of je nu op zoek bent naar een verbetering van je bestaande systemen of naar de ontwikkeling van nieuwe tools, wij hebben de expertise en toewijding om jouw project tot een succes te maken. De investering stemmen we af op je vraag.

Digitaliseringsvoucher

Deelnemers aan de Masterclasses kunnen een Digitaliseringsvoucher van Boost Your Digital Business aanvragen waarmee maximaal 50% van de kosten voor hulp of advies bij jouw digitaliseringstraject worden vergoed (max. €1.500,-). Let op, voor de vouchers geldt: op=op.

De vouchers zijn bedoeld voor ondernemingen tot 250 werknemers (geen ZZP) uit de gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem. Lees de complete voorwaarden op de website van gemeente Alphen aan den Rijn.