Een uniek, pakkend en sterk merkverhaal.
Masterclass

Een uniek, pakkend en sterk merkverhaal.

Spreker: Adwin van Trigt
Bedrijf: Yourstyle
Locatie: Sprekersruimte 2

#Samensuccesvol

Yourstyle is hét full-service communicatiebureau voor merken die (online) impact willen maken. Als digitale creatieven streven we ernaar om bedrijven zowel online als offline succesvol te maken en tillen we merken naar een hoger niveau, waardoor jouw business groeit als nooit tevoren. Dit doen we door branding, coding en marketing perfect op elkaar af te stemmen. Met onze frisse ideeën, focus op meetbare resultaten (KPI’s) en een sterke samenwerking met partners, klanten en collega’s bereiken we ongekende groei. #samensuccesvol noemen we dat.

Als groeimanager binnen Yourstyle is Adwin van Trigt het eerste aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande klanten. Innovatie is zijn passie, daardoor blijft hij altijd op de hoogte van de nieuwste merk- en marketingtrends. Hiermee kan hij klanten en partners voorzien van deskundig advies. Met een scherp oog op KPI’s en resultaten, ontwikkelt hij (online) merkstrategieën die onze klanten nog succesvoller maken. Laten we samen jouw succesverhaal schrijven!

Over Yourstyle

Wij van Yourstyle zijn een creatief full-service communicatiebureau. Merken succesvol neerzetten en zien groeien is onze passie. Van strategie tot uitvoer werken wij samen met organisaties, partners en als team. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, wij communiceren eerlijk en houden de focus op meetbaar resultaat.

Website: www.your-style.nl

Wat krijg je?

Break-out sessie (PAKKET)

Bij Yourstyle leggen we de stevige basis voor jouw merk met een sterke (online) merkstrategie. Tijdens dit traject organiseren onze experts twee strategische sessies, waarin we diep ingaan op de Golden Circle, kernwaarden, Unique Selling Points (USP’s) en propositie per doelgroep. Het resultaat? Een uniek, pakkend en sterk merkverhaal.

Als leverancier en subsidiepartner van de gemeente Alphen aan den Rijn biedt Yourstyle het (Online) merkstrategie traject aan voor slechts €2750,- in plaats van €3750,-. Ontdek hoe dit traject jouw merk en bedrijf naar een hoger niveau tilt!

Digitaliseringsvoucher

Deelnemers aan de Masterclasses kunnen een Digitaliseringsvoucher van Boost Your Digital Business aanvragen waarmee maximaal 50% van de kosten voor hulp of advies bij jouw digitaliseringstraject worden vergoed (max. €1.500,-). Let op, voor de vouchers geldt: op=op.

De vouchers zijn bedoeld voor ondernemingen tot 250 werknemers (geen ZZP) uit de gemeente Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop of Kaag en Braassem. Lees de complete voorwaarden op de website van gemeente Alphen aan den Rijn.